Integrál Szalon

Ken Wilber nevével fémjelzett Integrálszemlélet hazai fóruma, szoros együttműködésben az Integrál Akadémiával. (http://www.integralakademia.hu)

Szervező

Bobák Szilvia
bobak.szilvia@integralakademia.hu

Szalon

Időpont: 2011. szeptember
Shanteehouse (Budapest XI., Takács Menyhért u. 18.)
térkép

Friss topikok

Megnyílt az Integrál Szalon!

2009.12.06. 21:24 | kabai | Szólj hozzá!

November 18-án tartottuk meg a Szalon nyitó ülését, amelyen  két témáról beszélgettünk.
Kezdésként, egy rövid bemutatóval fűszerezve, különböző ötletek, elképzelések merültek fel a Szalon jövőbeli programjaival kapcsolatban. Az Integrál Szalonok száma a világon kb. 70, tagjainak a száma meghaladja a 6.000 főt. Előadásokon, eszmecseréken illetve gyakorlatokon keresztül próbálják beilleszteni életükbe az integrál szemléletet.


Az Integrál Akadémia 4 éve kezdte el az integrálpszichológia oktatását, valamint számos könyv került már lefordításra Ken Wilber könyvei közül.  A hazai fórum az érdeklődők számára tehát már időszerű, a kérdés: milyen legyen a mi szalonunk?

Elhatároztuk, hogy a következő alkalommal, december 16-án újra leülünk és étel-ital mellett egy könnyed beszélgetés során, lerakjuk az alapokat.
Szó lesz arról, hogyan kapcsolódjunk a nemzetközi szalonokhoz,  definiáljuk, hogy mit is
akarunk képviselni a világ felé. Kiindulási alapként lefordításra kerül az Integral Life Practice című könyv egy rövid részlete, amely az integrál világszemléletű embert írja le. A fordítás terveink szerint egy héttel a találkozó előtt  fog megjelenni a szalon honlapján.

A programot a Mátrix trilógiáról szóló előadás zárta, amelynek kivonatos, képekkel illusztrált tartalma már olvasható az oldalunkon.

A következő Szalon időpontja: 2009. december 16. 18.30
Helyszín: Darshan udvar, pince különterem, 1088 Budapest, Krúdy Gyula u. 7.

Gyere, integrálódj Te is! Szeretettel várunk!
 
Kabai József
Az Integrál Szalon szervezője

A bejegyzés trackback címe:

https://integralszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr931578947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása