Integrál Szalon

Ken Wilber nevével fémjelzett Integrálszemlélet hazai fóruma, szoros együttműködésben az Integrál Akadémiával. (http://www.integralakademia.hu)

Szervező

Bobák Szilvia
bobak.szilvia@integralakademia.hu

Szalon

Időpont: 2011. szeptember
Shanteehouse (Budapest XI., Takács Menyhért u. 18.)
térkép

Friss topikok

Beszámoló a februári szalonról

2010.03.25. 17:22 | kabai | Szólj hozzá!

Mivel az állandó helyünk tulajdonosa egy hónapos amerikai útra ment, ideiglenes helyszínt kellett keresni a februári Szalonnak. A Sziddhárta Kistermét foglaltuk el, amely teljesen megtelt, kb. 25-en voltunk.

Szalon ismét az én előadásommal kezdődött, félórás előadás keretében elmondtam mindazt amelyet megtudtam az integrálszemléletű gyereknevelésről. Kvadránsok, fejlődésvonalak, szintek: ezek ismeretében teljesebb képet kaphatunk arról, hol tart gyermekünk a fejlődésben.
Lóránt Gergely tibeti úti beszámolója következett. Gergő egy pillanat alatt döntötte el, hogy Tibetbe megy és két nap alatt meg is szervezte az utat. Szórakoztató előadásmódja és a bemutatott szép képek igazi fénypontjai voltak az estének.
A napot végül Drasny József zárta, aki a Ji King nyomán kifejlesztett Ji gömb elméletét adta elő, amely során döbbenetes  összefüggésekre mutatott rá.


A következő Szalon időpontja 2010. április 20. Terveim szerint két előadó lesz, akik az integrál szemléletű könyvkiadásról valamint az Új Szövetség misztikájáról tartanak előadást. Az előadások mellett levetítésre kerül egy Thich Nhat Hahn-ról szóló film is, akit a Dalai Láma mellett a legnagyobb hatású meditációs tanítónak tartanak az USA-ban.

Várlak Benneteket!
Kabai Józsi
IP 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://integralszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr861868227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása