Integrál Szalon

Ken Wilber nevével fémjelzett Integrálszemlélet hazai fóruma, szoros együttműködésben az Integrál Akadémiával. (http://www.integralakademia.hu)

Szervező

Bobák Szilvia
bobak.szilvia@integralakademia.hu

Szalon

Időpont: 2011. szeptember
Shanteehouse (Budapest XI., Takács Menyhért u. 18.)
térkép

Friss topikok

Beszámoló a márciusi Integrál Szalonról

2010.05.06. 19:50 | kabai | Szólj hozzá!

 

A márciusi integrál szalon egész estét betöltő témája az ökológia volt.

A HOME című film vetítésével kezdtünk, amely megalapozta az érzelmi hangulatot az azt

követő előadásokra. A film nagyon szép, magasból forgatott képsorokkal hívja fel a figyelmet a problémákra, valamint a film végén bemutatja azokat az országokat is, amelyek már tettek lépéseket a természet megóvására.

         

A film után Bakó Ili mutatta be, hogyan lehet az ökológiát integrál szemlélettel vizsgálni; az előadás során a kb. 20 fős társaság között élénk párbeszéd és véleménycsere alakult ki.

Az estet Ijjas Flóra előadása és élménybeszámolója zárta. Flóra részt vett a koppenhágai klíma csúcstalálkozón, amelyről egy profi 15 perces videó készült, tele humorral és érdekes részletekkel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://integralszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr241979835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása