Integrál Szalon

Ken Wilber nevével fémjelzett Integrálszemlélet hazai fóruma, szoros együttműködésben az Integrál Akadémiával. (http://www.integralakademia.hu)

Szervező

Bobák Szilvia
bobak.szilvia@integralakademia.hu

Szalon

Időpont: 2011. szeptember
Shanteehouse (Budapest XI., Takács Menyhért u. 18.)
térkép

Friss topikok

2010. szeptember 21-én újra megnyitja kapuit az Integrál Szalon!

2010.09.06. 14:32 | kabai | Szólj hozzá!

Eltelt a nyár, és az iskolakezdéssel az Integrál Szalon is megnyitja kapuit. Az Integrál Szalon elindításával az volt a célunk, hogy ez legyen az a hely, ahol aktuális, integrálos témákról tartunk előadásokat, majd megvitatjuk, beszélgetünk az elhangzottakról. A Szalon az integrál szemlélet iránt érdeklődők közösségi gyűjtőhelye.
 
 
Megújul a Szalon
Ősztől nagyobb hangsúlyt helyezünk a kötetlen együttlétre, ismerkedésre, ezért egy-egy este alkalmával egy előadást szervezünk, ami után az adott témáról kötetlenül beszélgetünk, saját élményeket, tapasztalatokat osztunk meg.
 
Szeptemberi szalontéma: milyen a vipassana meditáció és az elvonulásra való felkészülés? – Minden érdeklődő hallgatónknak ajánljuk!
A szeptemberi Szalonba sokakat foglalkoztató, és számos kérdést felvető előadást szervezünk, amelynek témája az Integrál Pszichológia képzés részét képező kötelező elvonulás.
Az este első részében a vipassana meditációról hallhatunk előadást. Elmondjuk azt is, hogy miért tartjuk fontosnak az elvonulást az integrál pszichológia képzés keretében, és ezt követően kötetlen beszélgetésben elvonuláson részt vett hallgatók osztják meg élményeiket.
 
 
 
Gyere el, ha voltál már elvonuláson, és szívesen megosztod a tapasztalataidat!
Gyere el és tedd fel a kérdéseidet, ha még nem voltál elvonuláson, vagy oszd meg a félelmeidet velünk, hogy eloszlassuk a kételyeidet!
Gyere el, ha érdekel a téma!
 
Integrál Szalon nyitás: 2010. szeptember 21., kedd 18 óra
Helyszín: Shanteehouse, Budapest XI., Takács Menyhért u. 18.
 
A további Integrál Szalonok időpontjáról, témáiról a havonta rendszeresen megjelenő INTA hírlevél, illetőleg a szalon blogja: http://integralszalon.blog.hu/ ad felvilágosítást.
 
Várunk Benneteket!
 
Bobák Szilvi
A szeptemberi szalon szervezője
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://integralszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr242275128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása