Integrál Szalon

Ken Wilber nevével fémjelzett Integrálszemlélet hazai fóruma, szoros együttműködésben az Integrál Akadémiával. (http://www.integralakademia.hu)

Szervező

Bobák Szilvia
bobak.szilvia@integralakademia.hu

Szalon

Időpont: 2011. szeptember
Shanteehouse (Budapest XI., Takács Menyhért u. 18.)
térkép

Friss topikok

Ez történt a Szalonban! – Novemberi beszámoló

2010.12.07. 10:03 | kabai | Szólj hozzá!

  Novemberben ismét szép számban gyűltünk össze, ezért a későn érkezők már nehezen találtak helyet. „Sok jó ember kis helyen is elfér” alapon valójában örülünk, hogy pezseg az élet a Szalonban.

 

Az első előadó, Bognár Tas tudatkutató, auraszakértő érdekesen, humorosan és szemléletesen mutatta be az aura változásait különböző helyzetekben és állapotokban lévő emberek esetében. Az idő rövidsége miatt csupán néhány perc maradt arra, hogy Tas bemutassa nekünk, milyen gyakorlatok elvégzésével válhatunk mi magunk is auralátóvá, természetesen sok gyakorlással.

 

Az este második felében Danka Miklós, az Ursus Libris Kiadó vezetője bemutatta Charles Tart: A materializmus vége - A tudomány és a spiritualitás találkozása a paranormális jelenségek bizonyítékainak fényében című kötetét. Tart-ról és a kötetről tartott előadás után kötetlen beszélgetést, élménymegosztást tartottunk a paranormális jelenségekről.

 

A 2010-es évre bezárja kapuit a Szalon. Köszönjük az ezévi részvételeteket, és ígérjük, hogy 2011-ben is hasonlóan izgalmas és sokakat érdeklő témákkal várunk Benneteket. Az előadásokat követően több teret és lehetőséget fogunk biztosítani arra, hogy kötetlenül legyünk együtt, beszélgessünk, megosszunk, ötleteljünk és ismerkedjünk egymással.

 

A következő Integrál Szalon időpontja: 2011. január 18., kedd 18 óra

 

A további Integrál Szalonok időpontjáról, témáiról a havonta rendszeresen megjelenő INTA hírlevél, illetőleg a szalon blogja: http://integralszalon.blog.hu/ ad felvilágosítást.

 

Várunk szeretettel!

 

 

Bobák Szilvi

A Szalon szervezője

 

 

ÁLDOTT KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN AZ INTEGRÁL SZALON!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://integralszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr42498911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása