Integrál Szalon

Ken Wilber nevével fémjelzett Integrálszemlélet hazai fóruma, szoros együttműködésben az Integrál Akadémiával. (http://www.integralakademia.hu)

Szervező

Bobák Szilvia
bobak.szilvia@integralakademia.hu

Szalon

Időpont: 2011. szeptember
Shanteehouse (Budapest XI., Takács Menyhért u. 18.)
térkép

Friss topikok

Beszámoló a januári Integrál Szalonról

2010.03.03. 09:43 | kabai | Szólj hozzá!



A januári szalon helyszíne ezúttal a Shanteehouse volt, amely egy hangulatosan berendezett klubhelyiség nem messze a Kosztolányi Dezső tértől. A klub több helyiségből áll: konyhából illetve két kisebb szobából, így több lehetőség volt a beszélgetésre illetve teázásra.
 

A Szalon programját jómagam indítottam a John Dupuy által kidolgozott Integrál Recovery témájával. John szenvedélybetegeket próbál gyógyítani integrálszemlélettel. Az elvonulásokon testedzéssel, meditációval, tanulással illetve az érzelmek gyógyításával próbálnak minél teljesebb gyógyulást biztosítani a betegeknek.
Ezután felolvastam néhány részletet Ken Wilber One Taste című könyvéből, amelyben rengeteg vicces rész, mély filozofálgatás illetve meditációs tanítás van.
 

B. Kovács Zoli energiatréner bemutatója következett, amelynek  célja a korábban meghirdetett energiaérzékelő tréning bemutatása volt. Az előadás egyfajta bevezető volt a gyakorláshoz, amely során Zoli bemutatta, milyen energiákkal dolgozhatunk és ezeket hogyan aktiválhatjuk.
 

Az estet Bakó Ili, Kun Szilvi és Horváth Örs zárta, akik a Tiszta / Terápiás Kommunikációról tartottak gyakorlati bemutatóval kiegészített előadást.

A Következő Szalon témája az ökológia lesz,  időpontja március 23, Kedd.
Terveim szerint egy ökofilmmel kezdünk, majd egy rövid előadás keretében megtudhatjuk mi is  az Integrál Ökológia. Ezt követi egy könyvbemutató, végül egy videós élménybeszámoló zárja a napot, a kudarccal végződött koppenhágai csúcstalálkozóról.


Várlak szeretettel!
Kabai Józsi
IP 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://integralszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr371805102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása